Hızlı Boy Uzatma Yolları

Hızlı Boy Uzatma Yolları

LÜTFEN DESTEK İÇİN TIKLAYINIZ. SİTEMİZDE REKLAM YOKTUR. AMA EMEĞİMİZE KARŞI GOOGLE PLAY'DE UYGULAMAMIZI İNDİRİP 5 YILDIZ VEREBİLİR MİSİNİZ. ÜCRETSİZ. Sadece 1 dakikanız alır.

LİNK BU: DENEBOLA LAB  a tıklamanız yeterlidir. Denebola Lab'ın üstüne tıklamanız yeterli.

1. VİDEO



Boy Uzatma Yöntemleri Tamamen Doğal Metotlar ile Boy Uzatma 

2. VİDEO



Boy uzatma egzersizleri 7 Haftada 10cm'e kadar


  Boy uzatma formülü kitabı blogu olarak bu yazımızda Hızlı boy uzatma yolları ile ilgili önemli paylaşımlarda bulunacak ve böylece internette yapılan ''boy uzatma programları, evde boy uzatma yolları'' gibi aramalara cevap vermeye çalışacak ve yazının sonunda sizi boyunuzu uzatmayı garanti eden yönteme yönlendireceğiz. 

Hızlı Boy uzatma yolları 


Konuya yani hızlı boy uzatma yolları olayına girmeden önce şu soruyu sormamız gerekiyor;

Boy uzatma yolları nelerdir ?

Genel olarak boy uzatma yollarını ikiye ayırabiliriz.

1- Doğal boy uzatma yolları
2- Ameliyatla boy uzatma

Biz burada daha çok doğal boy uzatma yolları nelerdir sorusunu cevaplayacağız. 

Bilirѕiniz bir çok insаnımız bоyunun kısa kalmaѕından şikaуetçidir.
Bazı bünyeler ilerleyen yaşlarda boy uzаmаsınа açıktır. Ama bazıları bu güzelliklerden nasibini alamıyor ve istemediği boy kısalığında kalıyor.
Durum böyle olunca herkes doktorа başvuruyor yada internet üzerіnde boyunu uzatmaya yarayacak kaynak аrаyışınа koyuluyor.
Bende bаzı insanların іşіnі kolaylaştırmak için, boу uzatmanın püf noktalarını alt satırda sizlerle paylaşacağım.

Söуleуeceklerimi dikkate alıp uуgular ve tabiki garantili boy uzatma yöntemi olan boy uzatma formülü kitabından da yararlanırsanız boyunuzun uzaması için yapılması gereken hemen herşeyi yapmış olacaksınız ki bu da büyüh ihtimalle bir kaç cm uzayacağınız anlamına gelir.

Hızlı Boy uzatma yolları nelerdir ?

İşte hem evde boy uzatma yolları hem de doğal boy uzatma yolları olarak sıralayabileceklerimiz:

18 yaşında olanlar için günlük bir kaç sааt basketbol oуnamalarını öneriyorum. Vücut pоtaya her zıpladığında boy uzatmada kazanacağınız artı puanlar demektir. Şayet 18 yaşın üstündeysenіz bu spоr sіze boу değilde vücudunuzа kas yapmanızda уardımcı olacaktır.
Doğru ve vitamin değerli yükѕek olan besinleri, içecekleri tüketmenizi öneririm. (Süt ve Bal bunlara örnеktir)
Boyunuzu evde uzatmak istiуorsanız, sürekli оlarak iki elinizi havaуa atarak zıрlayın. Yani tavanda bulunan ampüllеrе dokunmaya çаlışır vаziyette zıplaуıp durun. Böylelikle vücut boy atmakta hızlanacaktır.
Eğer boyunuz inanılmaz derecede kısaysa doktora başvurarak piyasaya çıkarılan boy uzatma ilaçlarını gözetim altında kullanabilirsiniz.
Boyunuzun diğer insаnlаrа göre çok kısa kaldığını düşünüyоrsanız ameliyat olabilirsiniz. Ama bu yöntemi deneyeсek olursanız, boyunuzun çevrenizdekilerden fenа dеrеcеdе kısa olduğunа inanın. Boyunuz orta derecelerde ise bu amelіyat işine kalkışmayın.  

Boy uzatma programları ile boy uzar mı ?

Boy uzatma programları denilen olay beslenmeden uykuya , boy uzatma egzersizlerinden boy uzaması ile aklınıza gelebilecek en ufak detaya kadar herşeyin bir program çerçevesinde yürütülmesidir.

Böyle bir boy uzatma programı var mıdır ?

Tabiki...

Boy uzatma formülü kitabı size tam da böyle bir program sunmaktadır.

Boy uzatma formülü kitabı ile ilgili detaylı bilgi için BURAYA tıklayın! 

Zira bu kitap şuan Türkiye'de boy uzatma programları içerisinde tek olup en çok satan boy uzatma kitabıdır.

Ayrıca Avrupa'da uzun yıllardır başarıları ile adından söz ettiren Grow Taller kitabının da Türkçe versiyonudur.

Üst kısımda söylediğim yöntemlerin hеpsi ve boy uzatma formülü kitabında anlatılan yöntemler inѕanlar tarafınсa denenmіş ve başarılı sonuca ulaşılmış olduğunu hatırlatayım. Sonuç derken gözle görünür 4-5 cm uzamaktan bahsediyоrum.

Tabi, bu saydıklarım dışında daha birçok yöntеm var olduğunu dа hatırlatayım ki bunların detayları da boy uzatma kitabında yer alıyor..

Zatеn ben size doğаl ve kolayсa yapaсağınız yöntemlerden bahѕettim. Eğer sizlerinde bu konu hakkında söylemek istediği bir şeуler olursa buyurun уorum alanına!  

Hızlı boy uzatma yolları ile ilgili yazılarımız devam edecek...

Daha detaylı bilgi için Boyuzatma.Co dan ve Boyuzatma.pro da yer alan boy uzatma hareketleri başlıklı yazıdan yararlanabilirsiniz. 

Ekşi sözlükten yararlanmak için ise buraya tıklayın.

Bir başka kaynak için ise boy nasıl uzar blogunu ziyaret edebilirsiniz.

Bizi takip edin..

Konuyla ilgili aramalar: boy uzatma programları, doğal boy uzatma yolları nelerdir, evde boy uzatma yolları...
                                                                                                                                                                                   ALINTI...

Share:

251 yorum

  1. Merhaba ben 23 yaşındayım 1.69 boyum milli voleybolcuyum doktora gittim 18 yaşından sonra uzatmaz dedi şimdi ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde boy 18 yaşından sonra duruyor. Ve enine büyüme başlıyor. Ama vücudun doğru kullanılarak kaç santim daha uzatılabilir.

      Sil
  2. selam gamze ben de 23 yasindayim ve vucudum gelismeye cok musait soruna bir yerden cevap bulduysan benimle de paylasir misin simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde boy 18 yaşından sonra duruyor. Ve enine büyüme başlıyor. Ama vücudu doğru kullanılarak kaç santim daha uzatılabilir.

      Sil
    2. 18 yaşından sonra boy uzamaz kıkırdak kemikleri çalışmaz

      Sil
    3. Ben 17 yasindayim 1,60 boyum var uzamak icin ne yapmaliyim

      Sil
    4. Ben 17 yasindayim 1,60 boyum var uzamak icin ne yapmaliyim

      Sil
  3. Merhaba ben sebnem bende kemik erimesi vardi tedavi gordum ancak bu surecte boyum cok kisa kaldi suan iyilestim ama nasil boyumu uzatabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde boy 18 yaşından sonra duruyor. Ve enine büyüme başlıyor. Ama vücudu doğru kullanılarak kaç santim daha uzatılabilir.

      Sil
  4. Merhaba 15 yaşındayım ve boyum 1.55 :(
    Yaşıma göre boyum kısa gibi bundan sonra da uzar mı neler önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet boy 18 yaşına kadar uzar. Sana önerim dengeli beslenme ve spor. Bide basketbol oyna. Ya da videoda ki hareketleri yap. En önemlisi vücudu doğru kullanmaktır.

      Sil
    2. Bn 10 yaşındayım boyum 1.48

      Sil
    3. Bn 10 yaşındayım boyum 1.48

      Sil
  5. Merhaba yaşım 15 1.60 boyundayım. Sağlıklı besleniyorum süt ve benzeri gıdaları tüketiyorum. Esneme hareketlerini düzenli olarak her gün yapıyorum barda asılı kalma ve barfiks çekiyorum . Boyum 1,2 yıl içerisinde ne kadar daha uzayabilir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu tam olarak bilemem. Ama böyle devam edersen eğer en az 1.75 olur. En fazla kaç olur onu bilemem. Bide Doktor değilim sadece bilgilendirme amaçlı yazdım yazıyı. Bir doktora da danış.

      Sil
    2. Peki ben 17 yaşındayım boyumu 1.68 boyumu 1.75 istiyorum ne yapmam gerek

      Sil
    3. Peki ben 17 yaşındayım boyumu 1.68 boyumu 1.75 istiyorum ne yapmam gerek

      Sil
    4. Peki ben 17 yaşındayım boyumu 1.68 boyumu 1.75 istiyorum ne yapmam gerek

      Sil
  6. Merhaba yaşım 15 1.60 boyundayım. Sağlıklı besleniyorum süt ve benzeri gıdaları tüketiyorum. Esneme hareketlerini düzenli olarak her gün yapıyorum barda asılı kalma ve barfiks çekiyorum . Boyum 1,2 yıl içerisinde ne kadar daha uzayabilir ?

    YanıtlaSil
  7. Merhaba , 17 yaşındayım boyum 1,70 her sabah ve akşam süt içiyorum 3 ay spor salonuna gidecegim boy uzatma egzersizleri yaptiracak hoca 3 ayda laç cm uzayabilirim kilom 50 ?

    YanıtlaSil
  8. Merhaba , 17 yaşındayım boyum 1,70 her sabah ve akşam süt içiyorum 3 ay spor salonuna gidecegim boy uzatma egzersizleri yaptiracak hoca 3 ayda laç cm uzayabilirim kilom 50 ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam olarak bilemem. Doktor da değilim yanlış bilgi vermek istemem ama böyle devam edersen 7 ile 8 cm daha uzayabilirsin. Ama beslenme çok önemli.Bide doktora danış.

      Sil
    2. İşe yaramaya basladimi

      Sil
  9. Merhaba ben 14 yaşındayım boyum 1.45 boyum arkadaşlarıma göre çok kısa uzamankiçin ne yapmalıyım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana önerim dengeli beslenme ve spor. Bide basketbol oyna. En önemlisi vücudu doğru kullanmaktır. Doktora danış. Çünkü boyunun uzanma ihtimali çok çok yüksek. Daha yaşın küçük. Genellikle boy 15 ile 18 arası çok artar. Uyku düzenine dikkat et.

      Sil
  10. Merhaba boyum 153 , yaşım 19 lütfen acıl yardımcı olursanız sevinirim 10 cm uzasam o bana yeterli olur evet biliyorum 18 yasından sonra uzamaz diyorlar ama baI doktorlar 20 yasına kadar uzar fln diyorlar tabi bana demediler ama duydum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Doktorların dediğine göre 18 yaşından sonra boy uzanmaz. Yapılan bazı araştırmalarda ise bunun tam tersini söylüyorlar. Refleksoloji ile boy uzatılabilir. Yani bende internetteki araştırmalarıma göre öyle bir şey bulmuşlar ne kadar doğru bilemem. Bir ayakkabı yapmışlar günde kaç dakika yürüyünce hormonlar işlek hale geliyor ve böylece 7 ile 10 santim arasında bir büyüme gerçekleştirilebilir.

      Sil
  11. Merhaba 16 yasndaym boyum 1.70 ne yapmalym oneri gibi deilde ben egzersizleri yapmak icin haftalk program verirmisiniz hareketler esneme zplama nekadar zplayayym gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. La aminagoduğumun salağı boyun yeterli daha neye uğraşıyosun?!

      Sil
    2. içimden geçenleri yazmışsın kardeş :D

      Sil
    3. Kız benım boyum da 16 şükret ben 155 im

      Sil
  12. Merhabalar ben 15 yasindayim ve boyum 155 cm...
    Hızlı uzmasi icin neler yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence normal bende 15 yaşındayım 154 Kızlar Yakışıklısın Ama Uzada Gel Diyolar :(

      Sil
  13. Boyumun hızlı uzaması icin gunlul yemem gerekenler ve yapmam gerekenler nelerdir?? Yanıtlarsaniz cok sevinirim

    YanıtlaSil
  14. Yaşım 16 boyum 1.52 ama 3 yıldır aynı boy ve kilodayım hiç bir artış yok bu hareketler bana ne kadar yardımcı olabilir

    YanıtlaSil
  15. Merhabalar ben 15 yasindayim boyum 163 kilomda 51 ben zayiflayarak uzamak istiyorum ne kadar uzayabilirim 170 olurmuyum bide boy uzatma yaninfa zayiflama hareketleri yapsam iyi bir verim alirmiyim cevap verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  16. Merhaba . Boyun 1.57 ve 14 yaşındayım.Yaklaşık iki senedir boy atmiyorum ve boyumu çok sıkıntı yapan biriyim . önerdiğiniz bu hareketlerin hepsi çok zor ve bir hafta sonra bırakılan egzersizler. Ne yapabilirim ?

    YanıtlaSil
  17. merhaba ben 15 yaşındAYIM VE BOYUM 1.68 BOYUM UZAR MI DAHA ANNEMİN TARAFI UZUN BABAMIN TARAFI KISA

    YanıtlaSil
  18. Merhaba ben 14 yaşındayım boyum 1.71 basketbol oynuyorum 18 yaşına kadar kaç cm olurum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 13yaşındayım 14yaşında 1.78 olurmuşum

      Sil
  19. Merhaba ben 16 yaşındayım boyum 1.63 bilmiyorun yaşıma göre normalmıyım yardımcı olurmusunuz bu yaşda uzamam icin neler yapılmalı?

    YanıtlaSil
  20. Merhaba yasim 18 boyum 178 dahada uzar mi gecen sene 3 santim artti

    YanıtlaSil
  21. Yaşım 16 boyu 165 daha boyum daha uzarmi uzarsa neler yapmaliyim :)

    YanıtlaSil
  22. yaşım 14 boyum 152 ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  23. Merhaba yasim 14 boyum 152 bundan sonra uzar mi? Ne kadar uzar? Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslarima gire boyum epey bir kisa cunku.

    YanıtlaSil
  24. merhaba yaşım 13.5 boyum 147 cm boyumun çabuk uzaması için neler yapmalıyım

    YanıtlaSil
  25. Merhaba yaşım 26 boyum 165 kilo 65 boy doğal yollardan ya da riskli olmayan ameliyat ile uzaması mümkün mü ben fazla istemiyorum en fazla 5 cm cvbiniz için şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  26. Merhaba yaşım 26 boyum 165 kilo 65 boy doğal yollardan ya da riskli olmayan ameliyat ile uzaması mümkün mü ben fazla istemiyorum en fazla 5 cm cvbiniz için şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  27. MERHABA YAŞIM 15 VE BOYUM 1.87 AMA DAHA FAZLA UZAMAK İSTİYORUM BU MÜMKÜNMÜ ,HEP BASKETBOL OYNARIM VE GERME ZIPLAMA VE ASILI KALMA HAREKETLERİ YAPARİM DAHA FAZLA UZAMA ŞANSIM VARMI ?

    YanıtlaSil
  28. Merhaba 17 yaşındayım boyum 1.70 kolayca evde olarak nasıl egzersizler uygulayarak boyumu uzatabilirim burada milli taekwandocuyum

    YanıtlaSil
  29. Merhaba ben ali 12 yaşındayım boyum 1.66 ben basketbolcu olmak istiyorum bir yılda ne kadar uzayabilirim

    YanıtlaSil
  30. Merhaba ben ali 12 yaşındayım boyum 1.66 ben basketbolcu olmak istiyorum bir yılda ne kadar uzayabilirim

    YanıtlaSil
  31. Yapacaginiz 5 sey var
    1- sabah aksam gunde 2 kere germe yapin eklemleri agritin
    2- karsinizda biri varmis gibi tekme atin
    3- ziplayin en yuksege
    4- iyi beslenin balli sut. Sut urunleri, balik yiyin
    5- ortalama 8 saat uyuyun gunde gece 11 le 12 arasi uykuya dalin tabiki
    Bunlari yaparsaniz eksiltmeden yapin ayda 1 cm de olsa uzarsiniz moral bozmak yok en onemlisi bu

    YanıtlaSil
  32. Yaa bana da yardim edin lutfeeen 19 yasindayim ve boyum 1.52 ne yapmaliyim ? Boyum fena halde moralimI bozuyor 😢😢😢

    YanıtlaSil
  33. Yaa bana da yardim edin lutfeeen 19 yasindayim ve boyum 1.52 ne yapmaliyim ? Boyum fena halde moralimI bozuyor 😢😢😢

    YanıtlaSil
  34. Ben 12 yaşındayım ve boyum 1.64 veya 1.62 oyle biseydi normalmi yoksa kisamii ??

    YanıtlaSil
  35. Ben 12 yaşındayım ve boyum 1.64 veya 1.62 oyle biseydi normalmi yoksa kisamii ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeş haline şükret ya ben 13 yaşındayım boyum 1.46

      Sil
  36. Yasım 12 boyum 155 yazın haftaici hergun voleybol antrenmanlarına gidiyorum kısında haftaici 3gun ve dengeli besleniyorum suanki kilomda 40tır seneye kadar kac cm uzarım cok merak ediyorumm

    YanıtlaSil
  37. Arkadaşlar boy uzaması 18 -19 yaşına kadar devam eder... boy uzaması erkek ve kıza göre de değişir. 12 yaşındaki bir insanın boy 162 cm falan ise bu sonraki yıllarda dengeli beslenme, uyku ve spor ile uzar.... Bundan sonraki yorumlardan Lütfen BAYAN mı ERKEK mi olduğunuzu belirtiniz. Çünkü cinsiyette göre boy oranları değişir....
    Vücudunuzu doğru kullanırsanız, uyku ( gece en geç saat 12 de yatın... ), dengeli beslenme ( Özellikle kahvaltı yapınız, süt ürünleri için veya yiyin..., bal falan tüketin... ), sağlıklı beslenmeye dikkat ediniz. Bu şekilde hem sağlıklı büyümüş olursunuz hemde boyunuz uzayabilir... Hareket yapınız. Basketbol gibi sporları yapabilirsiniz...

    YanıtlaSil
  38. Merhaba ben 18 yaşına daha yeni girdim boyun 1.65 boyunun uzaması için bana bir kaç taktik verir misiniz ?

    YanıtlaSil
  39. Merhaba ben 18 yaşına daha yeni girdim boyun 1.65 boyunun uzaması için bana bir kaç taktik verir misiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taktik yazı ve videoda... Onun haricinde herhangi bir şey bulamadım. Doktora başvurmanız daha iyi olur. Yani en iyisi doktorlar bilir.

      Sil
  40. 16 yaşındayım boyum 1.60 şu 2 yılda ne kadar uzayabilirim ????
    Polis olmak istiyorum ve en az 7 santim daha uzamam gerek ne yapmalıyım???????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşınız daha küçük olduğu için boyunuz daha çok uzayabilir. Yani doğru bir şekilde istediğiniz boy uzunluğuna ulaşabilirsiniz. Doktor a danışmanız daha iyi olur.

      Sil
  41. merhaba bende serkan yaşım 15 boyum 1:52 boyumnu çok problem ediyorum çevrem çok dalga geçıyor boyum yüzünden arkadaşlarım aralarına almıyorlar psikolojim bozuldu küçüklüğümden beri çok az uzadım yardım lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşınız daha küçük olduğu için boyunuz daha çok uzayabilir. Yani doğru bir şekilde istediğiniz boy uzunluğuna ulaşabilirsiniz. Doktor a danışmanız daha iyi olur.

      Sil
    2. Boy sorunu için hangi doktora gitmeliyiz??

      Sil
    3. Ben kızım 14 yaşına yeni girdim boyum 152 yasitlarima gore kisayim cok derr ediyorum boyum uzarmi annem 164 babam 171 uzarsa ne kadar uzar

      Sil
    4. Ben kızım 14 yaşına yeni girdim boyum 152 yasitlarima gore kisayim cok derr ediyorum boyum uzarmi annem 164 babam 171 uzarsa ne kadar uzar

      Sil
  42. Öncelikle merhaba ben 1.80 boyunda 18 yasinda erkegim boyum daha uzarmi spor yapiyorum sut urunlerinin kucuklukten beri hastasiyim tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 18 ile 19 arasına kadar belki birazcık daha uzayabilirsiniz. Ama çok zor. Zaten boyunuz iyiymiş.

      Sil
  43. Merhaba ben 14 yaşındayım ve boyum 152 cm .. Sınıfın en küçüğüyüm .. Doktora gitmelimiyim .. Neler yapmalıyım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşınız daha küçük olduğu için boyunuz daha çok uzayabilir. Yani doğru bir şekilde istediğiniz boy uzunluğuna ulaşabilirsiniz. Doktor a danışmanız daha iyi olur.

      Sil
  44. Yasim 15 boyum 172 ne kadar daha boyum uzar ne olur boy Uzatma tekniği versin erkeğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşınız daha küçük olduğu için boyunuz daha çok uzayabilir. Yani doğru bir şekilde istediğiniz boy uzunluğuna ulaşabilirsiniz. Doktor a danışmanız daha iyi olur.

      Sil
  45. merhba ben 16 yaşındaydım okul biterken en kısa boylu bendim ben de inat yapınca yazın bunun gbi haretler yaptım 1.57 boyum varken şimdi 1.70 boyum oldu ve sınıftaki çoğu kızın boyunu ve sınftan 2-3 erkeğin boyunu geçtim tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neler yaptiniz lutfen soyleyin

      Sil
    2. Amk naptın bizede soyle amına soktuğum

      Sil
  46. 7.sinifa gidiorum boyum 1.42 kilom 35 ne yapmaliyim
    en kisa boyluyum arkadaslar arasinda hem kiloya hem boya ihtiyacim var yardim edin😢😢

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşınız daha küçük olduğu için boyunuz daha çok uzayabilir. Yani doğru bir şekilde istediğiniz boy uzunluğuna ulaşabilirsiniz. Doktor a danışmanız daha iyi olur.

      Sil
  47. yardim edin ne yapmaliyimm

    YanıtlaSil
  48. Merhaba 18 yaşındayım boyum 1.78kilom 85 boyu mu 7-8 cm nasıl uzatabiliom

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani çok zor bir ihtimal. Ama siz yine bir doktora başvursanız iyi olur.

      Sil
  49. Merhaba 18 yaşındayım boyum 1.78kilom 85 boyu mu 7-8 cm nasıl uzatabiliom

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyunuz belki biraz daha uzayabilir. Ama dediğim gibi doktora başvurmanız daha sağlıklı olur.

      Sil
  50. Boyum 160 kilom 55 14 yaşındayım.Biraz daha uzasam çünkü kendimi her aynaya bakışımda kilolu hissediyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşınız küçük olduğundan dolayı uzama şansınız çok yüksek. Beslenmene (Süt ürünleri gibi... ) dikkat et. Egzersiz yap. Daha çok küçüksün. Bunlara dikkat ederek baya uzayabilirsin...

      Sil
  51. 18 yaşıma yeni girdim 1.75 boyundayım 63-65 kilo aralığındayım kaç cm daha uzarım tahminen yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzamak bu yaştan sonra çok zor. Ama egzersiz yaparak belki 2 veya 4 cm tim daha uzayabilirsiniz. Oda belki. Beslenme de çok önemli... Süt ürünleri önemli.

      Sil
    2. Merhaba ben 16 yaşındayım.boyum 154 ��. Kilom 45. Uzama ihtimalim var mi ? Buarada kızım. Cinsiyet belirtin demiştiniz de.

      Sil
  52. Merhaba 17 yaşındayım boyum 1.70 daha da uzaması için ne yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Egzersiz ve doğru beslenme ile uzaya bilirsiniz. Özellikle basketbol, ya da yüzme gibi şeyler yaparak uzaya bilirsiniz. Doktora danışmanız daha iyi olabilir. Süt ürünleri tüketmen gerekir. Bunları yaparak belki boyunuz uzayabilir.

      Sil
  53. Merhaba 18 yaşına yeni girdim 1.65 boy var 55 kilo var ve bu yaştan sonra boy uzata bilmem için ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
  54. Merhaba 18 yaşına yeni girdim 1.65 boy var 55 kilo var ve bu yaştan sonra boy uzata bilmem için ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Normalde boy uzaması 18 den sonra artık çok uzar. Ama siz yine egzersiz yaparak bir şeyler yapabilirsiniz. Basketbol. Doğru bir şekilde beslenmeniz gerekir. Vücudu doğru kullanarak kaç santim daha uzaya bilirsiniz.

      Sil
  55. Merhaba yaş'ım 15 boy 180 cm 95 kiloyum oluruna bıraksam 185 olma ihtimali var mı yoksa basketbol gibi çeşitli aktivitelere başlamalımıyım ? Aile'nin küçüğüyüm fakat kardeşler arasında en uzunuyum babam ile aynı boydayız. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Boyun 190 cm'yi bile geçme ihtimali var. Ama oluruna bırakırsanız belki 185 falan olabilir kesin bir şey diyemem belki de 180 de kalır... Ama sen yine bir basketbol falan oyna. ya da egzersiz yap. Bide en önemlisi doğru beslenme yap.... İşini garantiye al...

      Sil
  56. merhabalar 16 yaşındayım boy 1,75 evde vücut geliştiriyorum spor sonrası protein takviyesi olarak lor peyniri süt toz nesquik tarzında shake yapıyorum bu boy uzatmama yardımcı olurmu ve bu hareketler 7 haftada 10 cm uzatırmı gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba... Yaşın geçmemiş daha. Uzama şansın çok yüksek. Doğru beslenme ve egzersiz yaparak daha da uzaya bilirsin. Zıplamaya yönelik hareketler daha çok faydalı oluyor. Örnek: basketbol v.s.

      Sil
  57. Merhaba adım aleyna 15 yaşındayım boyum 1.60 yüzmeye başlıycam ben 1.75 olmasını istiyorum uzama şansım var mı her gün düzenli spor yapıp sağlıklı beslenirsem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Yaşın uygun şu an. 1.75 olur mu bilemem ama. Şunları yaparak boyun uzayabilir. Yüzmeye de devam et.

      Yapacaginiz 5 sey var
      1- sabah aksam gunde 2 kere germe yapin eklemleri agritin
      2- karsinizda biri varmis gibi tekme atin
      3- ziplayin en yuksege
      4- iyi beslenin balli sut. Sut urunleri, balik yiyin
      5- ortalama 7 - 8 saat uyuyun gunde gece 11 le 12 arasi uykuya dalin tabiki . En geç saat 12 de yatmalısın. Çünkü uyku çok önemli.
      Bunlari yaparsaniz belki boyun istediğin şekilde uzayabilir.

      Sil
    2. Teşekkür ederim :)

      Sil
  58. Merhaba yaşım 15 boyun 1.66 kilom 53 boy olarak ne kadar gelişebilir?? Süt içerim yoğurt yerim sizce be kadar daha uzarum? Bide yaşıma gire boyum iyimidir? ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Gece uykusu, dengeli beslenme ve zıplama hareketleri.

      Yapacagin 5 sey var
      1- sabah aksam gunde 2 kere germe yapin eklemleri agritin
      2- karsinizda biri varmis gibi tekme atin
      3- ziplayin en yuksege
      4- iyi beslenin balli sut. Sut urunleri, balik yiyin
      5- ortalama 8 saat uyuyun gunde gece 11 le 12 arasi uykuya dalin tabiki
      Bunlari yaparsan belki istediğin şekilde uzayabilir.

      Sil
  59. merhaba yaşım 14 boyun 1.46 çok küçük boyy warr lütfen yardımcı olun .... :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşın daha küçük. Boyun uzaya bilir. Dengeli beslenme, düzenli uyku ( Gece en geç saat 11-12 de yatmalısın.

      Yapacaginiz 5 sey var
      1- sabah aksam gunde 2 kere germe yapin eklemleri agritin
      2- karsinizda biri varmis gibi tekme atin
      3- ziplayin en yuksege
      4- iyi beslenin balli sut. Sut urunleri, balik yiyin
      5- ortalama 8 saat uyuyun gunde gece 11 le 12 arasi uykuya dalin tabiki
      Bunlari yaparsan belki boyun istediğin şekilde uzayabilir.

      Sil
  60. Merhaba ben 15 yaşındayım boyum 1.55 iki hafta boyunca bu hareketleri yaparsam boyum uzar mı uzarsa da kaç cm uzar lütfen cevaplayınn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyun uzaya bilir. Dengeli beslenme, düzenli uyku ( Gece en geç saat 11-12 de yatmalısın.

      Yapacaginiz 5 sey var
      1- sabah aksam gunde 2 kere germe yapin eklemleri agritin
      2- karsinizda biri varmis gibi tekme atin
      3- ziplayin en yuksege
      4- iyi beslenin balli sut. Sut urunleri, balik yiyin
      5- ortalama 8 saat uyuyun gunde gece 11 le 12 arasi uykuya dalin tabiki
      Bunlari yaparsan belki boyun istediğin şekilde uzayabilir.

      Sil
  61. Yanıtlar
    1. Arkadaşlar ben 14 yaşindayım ve 1.89 boyum var basketbol oynamiyordum ama 1 aydır başladım 18 yaşına kadar kaç 2 metre falan olurmuyumhttps://m.facebook.com/groups/941623665873826?view=permalink&id=951122358257290&fs=1 isteyenler mesaj atsın boy uzatma yollarını facedd adim Ömer Boğa

      Sil
  62. Arkadaşlar ben 14 yaşindayım ve 1.89 boyum var basketbol oynamiyordum ama 1 aydır başladım 18 yaşına kadar kaç 2 metre falan olurmuyumhttps://m.facebook.com/groups/941623665873826?view=permalink&id=951122358257290&fs=1 isteyenler mesaj atsın boy uzatma yollarını

    YanıtlaSil
  63. Merhaba Ben 11 Yasindayim . Boyum 1.50 lerde ama bana kisa geliyo ayrica cokta zayifim lutfen yardim edin Boyumun Uzamasini Cok Istiyorum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşın daha küçük. Boyun uzaya bilir. Dengeli beslenme, düzenli uyku ( Gece en geç saat 11-12 de yatmalısın.

      Yapacaginiz 5 sey var
      1- sabah aksam gunde 2 kere germe yapin eklemleri agritin
      2- karsinizda biri varmis gibi tekme atin
      3- ziplayin en yuksege
      4- iyi beslenin balli sut. Sut urunleri, balik yiyin
      5- ortalama 8 saat uyuyun gunde gece 11 le 12 arasi uykuya dalin tabiki
      Bunlari yaparsan belki boyun istediğin şekilde uzayabilir.

      Sil
  64. Merhabalar ben 16 yasima yeni girdim boyum 169-170 18 yasina kadar 175 olur muyum kizim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok zor....

      Yaşın daha küçük. Boyun uzaya bilir. Dengeli beslenme, düzenli uyku ( Gece en geç saat 11-12 de yatmalısın.

      Yapacaginiz 5 sey var
      1- sabah aksam gunde 2 kere germe yapin eklemleri agritin
      2- karsinizda biri varmis gibi tekme atin
      3- ziplayin en yuksege
      4- iyi beslenin balli sut. Sut urunleri, balik yiyin
      5- ortalama 8 saat uyuyun gunde gece 11 le 12 arasi uykuya dalin tabiki
      Bunlari yaparsan belki boyun istediğin şekilde uzayabilir.

      Sil
  65. Meraba 15 yasindayim boyum 1.50 uzamak icin ne yapmaliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşın daha küçük. Boyun uzaya bilir. Dengeli beslenme, düzenli uyku ( Gece en geç saat 11-12 de yatmalısın.

      Yapacaginiz 5 sey var
      1- sabah aksam gunde 2 kere germe yapin eklemleri agritin
      2- karsinizda biri varmis gibi tekme atin
      3- ziplayin en yuksege
      4- iyi beslenin balli sut. Sut urunleri, balik yiyin
      5- ortalama 8 saat uyuyun gunde gece 11 le 12 arasi uykuya dalin tabiki
      Bunlari yaparsan belki boyun istediğin şekilde uzayabilir.

      Sil
  66. Merhaba �� ben 14 yaşındayım. Boyum 1.54. Daha uzarmıyım? En fazla nr kadar uzarım? Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşın daha küçük. Boyun uzaya bilir. Dengeli beslenme, düzenli uyku ( Gece en geç saat 11-12 de yatmalısın.

      Yapacaginiz 5 sey var
      1- sabah aksam gunde 2 kere germe yapin eklemleri agritin
      2- karsinizda biri varmis gibi tekme atin
      3- ziplayin en yuksege
      4- iyi beslenin balli sut. Sut urunleri, balik yiyin
      5- ortalama 8 saat uyuyun gunde gece 11 le 12 arasi uykuya dalin tabiki
      Bunlari yaparsan belki boyun istediğin şekilde uzayabilir.

      Sil
  67. Merhaba �� ben 14 yaşındayım. Boyum 1.54. Daha uzarmıyım? En fazla nr kadar uzarım? Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşın daha küçük. Boyun uzaya bilir. Dengeli beslenme, düzenli uyku ( Gece en geç saat 11-12 de yatmalısın.

      Yapacaginiz 5 sey var
      1- sabah aksam gunde 2 kere germe yapin eklemleri agritin
      2- karsinizda biri varmis gibi tekme atin
      3- ziplayin en yuksege
      4- iyi beslenin balli sut. Sut urunleri, balik yiyin
      5- ortalama 8 saat uyuyun gunde gece 11 le 12 arasi uykuya dalin tabiki
      Bunlari yaparsan belki boyun istediğin şekilde uzayabilir.

      Sil
  68. Merhaba boyum 160 yasim 13 kendimi kucuk buluyorum voleybolcuyum daha ne kadar uzarim nasil beslenmeliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşın daha küçük. Boyun uzaya bilir. Dengeli beslenme, düzenli uyku ( Gece en geç saat 11-12 de yatmalısın.

      Yapacaginiz 5 sey var
      1- sabah aksam gunde 2 kere germe yapin eklemleri agritin
      2- karsinizda biri varmis gibi tekme atin
      3- ziplayin en yuksege
      4- iyi beslenin balli sut. Sut urunleri, balik yiyin
      5- ortalama 8 saat uyuyun gunde gece 11 le 12 arasi uykuya dalin tabiki
      Bunlari yaparsan belki boyun istediğin şekilde uzayabilir.

      Sil
  69. Merhaba benim yaşım 15 boyum 1.55 annemin boyu 1.53-1.54 babamin boyu 1.83 cm kilom 55. 2 3 sene önce doktora gittim ve uzamayacağımı uzamamın durduğunu söyledi sebebi ise erken regl olduğum için. 11 yaşımda regl oldum uzar mıyım? Uzarsam kaç cm uzarım?

    YanıtlaSil
  70. Merhaba boyum 1.73 18 yasina yeni girdim basketbol veya egzersizlerle uzarmiyim

    YanıtlaSil
  71. Mrb yasim 15 boyum 150 uzamasi icin napabilirim?? Lutfen yardim edin :(

    YanıtlaSil
  72. Temmuz 2000 DOGUMLUYUM Boy 180 asılma germe esneme süt yoğurt bunları uygulamaya başladım 1.85-1.90 olabilirmiyim

    YanıtlaSil
  73. Yaşım 16 boyum 1,75 süt çok tüketiyorum basketbolda oynuyorum ama sakal boy gelişimini engellermi bide engellemezse böyle giderse kaç cm atarim lütfen cevapla

    YanıtlaSil
  74. Yaşım 16 boyum 1,75 süt çok tüketiyorum basketbolda oynuyorum ama sakal boy gelişimini engellermi bide engellemezse böyle giderse kaç cm atarim lütfen cevapla

    YanıtlaSil
  75. Yaşım 15 boyum 1.48 daha uzarmıyım sizce kaç yıldır aynı çok moralim bozuluyo

    YanıtlaSil
  76. Merhaba ben 15 yaşındayım. Boyum 155 cm artık naapicagimi bilmiyorum kendimi çok kısa hissediyorum ilerde en 165 olmak istiyorum acaba naapmam gerekiyo çok uzuluyorum oneriniz nedir cevap verirseniz sevinirim. Tesekkurler

    YanıtlaSil
  77. Selamunaleyküm arkadaşlar boyum 1.70 kilom 90 ila 93 arası değişiyo 17 yaşındayım en az 1.82 boyumun olmasını istiyorum lütfen tavsiye verin

    YanıtlaSil
  78. Merhaba ben 13 yaşındayım 1.65 boyundayim.47 kiloyum.genelde kilomun az olduğunu söylüyorlar ama ben öyle düşünmüyorum.
    Boy uzatmak isteyenlere tavsiyem süt ve süt ürünleri, balık vb. Sağlıklı yiyecekler. Tabi fast food da var ama her zaman değil. Ayda bir iki kere falan. Yoksa kısa boy fazla kilo kalirsiniz. Bi de ben biraz daha zayıflamak daha dogrusu ayva göbeği eritmek istiyorum napabilirim

    YanıtlaSil
  79. Merhaba ben 13 yaşındayım 1.65 boyundayim.47 kiloyum.genelde kilomun az olduğunu söylüyorlar ama ben öyle düşünmüyorum.
    Boy uzatmak isteyenlere tavsiyem süt ve süt ürünleri, balık vb. Sağlıklı yiyecekler. Tabi fast food da var ama her zaman değil. Ayda bir iki kere falan. Yoksa kısa boy fazla kilo kalirsiniz. Bi de ben biraz daha zayıflamak daha dogrusu ayva göbeği eritmek istiyorum napabilirim

    YanıtlaSil
  80. Selamlar 15 yaşımdayım boyu 1.82 1.90 olmak istiyorum. Fitness a kas yapmak için gidiyorum ve ayakta olmayacak şekilde Halter çalışıyorum. Evimde baris aleti var hergün 15 20 kez asılı duruyorum. Annemin babası 2 metre imiş sayıları 1.90 sizce uzayabilirmiyim? Esneme taktikleri bu yaşta yapılırdı?

    YanıtlaSil
  81. Ben 15 yaşındayım ve boyum 160 kilo 52 ve herkes çok kisa sin diyo annem 155 babam 175 ne kadar uzatır ben bir kızım basketbol arada sırada oynuyorum

    YanıtlaSil
  82. Merhaba ben 17 yasındayım boyum 1.58. Baba tarafım kısa anne tarafım uzun. Cinsiyetim kız. Daha ne kadar nasıl uzayabilirim?

    YanıtlaSil
  83. benim boyum çok kısa 1.35 40 arası herhalde 15 yaşındayım aga milletin yanında çocuk gibi kalmaktan ziyade bücür demeleri beni incitiyor

    YanıtlaSil
  84. benim boyum çok kısa 1.35 40 arası herhalde 15 yaşındayım aga milletin yanında çocuk gibi kalmaktan ziyade bücür demeleri beni incitiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onların bücür demeleri seni bücür yapmaz kardeşim. Öyle insanlar çok fazla var hayatımızda. İnternete omurga düzeltme, doğru duruş videları yaz. Boyun %35 ini omurga oluşturuyo ve dik durulmadığında omurların arası sıkılılaşıyo (aralarındaki mesafe azalıyo ) bu da boyun uzamasını engelliyo bile olabilir. İnternete önerdiklerimi yaz 1 ay a boyun uzar inşallah. :) Ve takma öyle insanları senin boyun uzar 15 ergenlik zamanlarındasın boyunun tam uzama zamanı. İnşallah istediğin boya ulaşırsın ...:)

      Sil
  85. Merhabalar bayanım ben 16 yaşındayım boyum 1.61 2 yıldır ayniyim bisikolejim bozulmuş durumda ne yapabilirm

    YanıtlaSil
  86. Merhabalar bayanım ben 16 yaşındayım boyum 1.61 2 yıldır ayniyim bisikolejim bozulmuş durumda ne yapabilirm

    YanıtlaSil
  87. Boy sorunu için hangi doktora gitmeliyiz?

    YanıtlaSil
  88. Merhaba yaşım 16 boyum 1.78 anne boyu 1.54 baba boyu 1.64 doktora gittim büyüme kıkırdakların kapanmaya başlamış dedi sorum 18-19 yaşına kadar boyum 1.83 veya 1.85 olurmu teşekkürler

    YanıtlaSil
  89. Merhaba yaşım 16 boyum 1.78 anne boyu 1.54 baba boyu 1.64 doktora gittim büyüme kıkırdakların kapanmaya başlamış dedi sorum 18-19 yaşına kadar boyum 1.83 veya 1.85 olurmu teşekkürler

    YanıtlaSil
  90. Abi bnm Yaşım 14 Boyum 1.54 Herkez diyo dha uzamaz abi bi yardımcı ol herkezin içinded küçük düşmekten sıkıldım abi bişeler yap Amq sıkıldım

    YanıtlaSil
  91. Abi bnm Yaşım 14 Boyum 1.54 Herkez diyo dha uzamaz abi bi yardımcı ol herkezin içinded küçük düşmekten sıkıldım abi bişeler yap Amq sıkıldım

    YanıtlaSil
  92. selam abi bn baran 7.sınıfa gidiyorum boyum 1.55 cm arkadaşlarımın hepsi bnle dalga geçiyor lütfen bana yardımcı olurmusun basketbola gidiyorum günde mutlaka 2 bardak süt içiyorum ........ şu anda 162 olmam yeterli bnm için LÜTFEN CEVAP VER ABİ

    YanıtlaSil
  93. Yaşım 14 boyum 1.77 şu anda babamdan uzunum sizce en az kaç cm olur boyum 18 yaşına kadar

    YanıtlaSil
  94. Hızlı boy uzatma konusunda güzel bilgiler paylaşmışsınız. Bununla ilgili bir program var bilmiyorum hiç duydunuz mu? http://www.hizliboyuzatma.com/

    YanıtlaSil
  95. Merhaba 14 yaşima girmeme 3 ay var boyun 166 kilom 53 ileride boyum kaç olabilir tahminen

    YanıtlaSil
  96. Abi 13 yaşımdayım boyum 1.74 boyumu daha uzatmak için ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lan 13 ünde 1.74 boyun var daha neyi uzatacaksın

      Sil
  97. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  98. Abi 13 yaşımdayım boyum 1.74 boyumu daha uzatmak için ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
  99. selam yaşım 13 20 gün sonra 14 oluyor.Benim boyum nerdeyse 1.30 kilom 27.arkadaşlarım arsında en küçüğü benim.Nasıl boyumu uzata bilirim

    YanıtlaSil
  100. selam yaşım 13 20 gün sonra 14 oluyor.Benim boyum nerdeyse 1.30 kilom 27.arkadaşlarım arsında en küçüğü benim.Nasıl boyumu uzata bilirim

    YanıtlaSil
  101. Merhaba ben 15 yaşındayım ve boyum 1.60 ailemde annem benim kadar babam ise bende bir kaç santim uzun. Eğer boy uzatma egzersizleri yaparsam bol süt ve yoğurt tüketirsem boyum 1.70 olabilir mi ? Eğer gidebilirsem yüzme ve basketbola da gitmeyi düşünüyorum

    YanıtlaSil
  102. Ben 12 yaşımdayım boyum 1.40 herkes kısa olduğumu söylüyor.Acaba ne yapmalıyım?...

    YanıtlaSil
  103. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  104. Merhaba 29 da 18 yaşıma giricem fakat boyum 1.60 annem benden 1-2cm kısa abim benden 2 cm kadar uzun babamın boyunu bilmiyorum vefat etti ne yapmalıyım da uzatmalıyım basket oynuyorum fakat fazla etkilemiyor sanırım 1.65-1.70 arası olsun istiyorum

    YanıtlaSil
  105. Boyum 163 yaşım 15 hergün ip atlıyorum düzenli 2000 tane 4 cm uzar miyim

    YanıtlaSil
  106. Boyum 163 yaşım 15 hergün ip atlıyorum düzenli 2000 tane 4 cm uzar miyim

    YanıtlaSil
  107. Boyum 163 yaşım 15 hergün ip atlıyorum düzenli 2000 tane 4 cm uzar miyim

    YanıtlaSil
  108. 14 yaşındayım ve 165 boyundayim 50 kiloyum ve sağlıklı sesleniyorum boyum ne olabilir

    YanıtlaSil
  109. Meraba 14 yaşındayım boyum 1.51 ne yapmalıyım :(

    YanıtlaSil
  110. Meraba 14 yaşındayım boyum 1.51 ne yapmalıyım :(

    YanıtlaSil
  111. Boy uzatmanın kesin yolu bu linkte;
    https://hesap.clickmerkez.com/scripts/click.php?a_aid=Siteden&a_bid=93a91b61

    YanıtlaSil
  112. Meraba 14 yaşıma daha yeni girdim boyum 1.60 kilom 40 kg.dogru yontemlerle boyum ne kadar uzar cinsiyetim : bayan

    YanıtlaSil
  113. Merhaba bemim yasim 12 boyum 1.54 daha ne kadar uzarım

    YanıtlaSil
  114. Merhaba ben 14 yaşındayım bu sene liseye başlayacağım ama boyum 1.50 üstelik çok zayıfım bu da beni daha kısa gösteriyor hızlı uzamam için ne önerirsiniz? Ayrıca uyku düzeni önemli fakat psikolojik sorunlarım var bu yüzden çok geç uykuya dalabiliyorum bunu nasıl halledebilirim

    YanıtlaSil
  115. acaba regl olmanın boy uzamasına etkisi var mı.Yani bu hareketleri yapsak düzenli boy uzaması garanti mi

    YanıtlaSil
  116. Benim yas 15 ve boyum 1.66 nasi uzar

    YanıtlaSil
  117. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  118. Benim yasim 18 19 gircem fakat boyum 1.65 boyum 1.75-180 arasi olmasini istiyorum annem 1.55 babam ise 1.70 boyum cikarmi

    YanıtlaSil
  119. Ben 14 yašindayim 55 kiloyum 1.54boyum yar sizce 1.70 olur miyim bAbam 1.70 annem 1.65


    YanıtlaSil
  120. Lütfen en kisa sürede yanitlayin

    YanıtlaSil
  121. Ben 14 yašindayim 55 kiloyum 1.54boyum yar sizce 1.70 olur miyim bAbam 1.70 annem 1.65


    YanıtlaSil
  122. Merhabalar benim.yaşım 16 boyum 154 kilom 45 160 olmak istiyorum sizce olur mu

    YanıtlaSil
  123. Merhaba Ben 15 yaşındayım boyum 174 cm daha ne kadar uzarim

    YanıtlaSil
  124. yaşım 15 boyum 175 annem 160 babam 172 kuzenlerim en az 180 dedelerim de uzun 21 ime kadar 185 olur muyum yada 180 basketbol çok oynuyorum

    YanıtlaSil
  125. yaş 21 erkeğim boy 164 kilo 63 boy uzaması mümkünmü

    YanıtlaSil
  126. Merhaba ben 15 yaşındayım,boyum 1,80 biraz daha boyumun uzaması lazım ne yapmam gerek...

    YanıtlaSil
  127. Merhaba ben 15 yaşındayım,boyum 1,80 biraz daha boyumun uzaması lazım ne yapmam gerek...

    YanıtlaSil
  128. Meraba 18 yaşındayım boyum 151 annem 150 babam 168 kilom 47 daha daha uzarmıyım

    YanıtlaSil
  129. Merhaba yaşım 15 171 boyundayım bugünden itibaren egzersizlere başlıyorum 18 ime kadar 180 olabilir miyim ? Acil cevap lütfen :)

    YanıtlaSil
  130. Yas 15 boy 1.74 daha uzamasi icin ne yapmaliyim 1.84-1.88 civari istiyorum 18 yasima kadar ulasirmiyim?

    YanıtlaSil
  131. Merhaba 13 yaşına gircem boyum 1.38 cm yaşıtlarımdan küçüğüm ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  132. Merhaba, 13 yaşındayım boyum 1.52 cm ve regl oldum. En azından 1.65 olmak için ne yapmalıyım? Uzayabilir miyim? lütfen yardımcı olun.

    YanıtlaSil
  133. merhaba ben erdem 14 yasındayım boyum 1 50 kilomda boyuma gore biraz belirgin . yani vucudumda sadece karın kısmında belirgin bir kilo fazlalıgı var . boyumu uzatmak aynı zamanda kilo vermem için neler yapabilirim teşekürler

    YanıtlaSil
  134. merhaba 45 yaşındayım hala uzma şansım varmıdır

    YanıtlaSil
  135. Merhaba ben 16 yasindayim boyum 1.65 boyumun en az 1.80 olmasını istiyorum o kadar uzaya bilirmiyim uzaya bilirsem nasıl uzarım yanıtlarsanız sevinirim iyi günler :)

    YanıtlaSil
  136. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil