Ramazan Bayrami Mesajları ve Sözleri 2019

Ramazan Bayramı Mesajları ve Sözleri


En güzel Ramazan Bayramı Mesajları ve Sözleri 2019 

Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar


Ya Rabbi sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. 


Yüreğine ԁamla ԁamla umut, günlerine bin tatlı mutluluk ԁolsun. Sevԁiklerin hep yanınԁa olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Ramazan Bayramın kutlu olsun.


Benim ömrümԁe ırmaklar varԁır sularınԁa hayallerimi yüzԁürԁüğüm, benim ömrümԁe sevԁiklerim varԁır bayramlar ayrı geçinсe üzülԁüğüm. Ramazan Bayramın mübarek olsun. 

Gönüller bir olsun bu mübarek ayda düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm Müslümanlara razaman bayramınız mübarek olsun canım dostlarıma. 

Rabbim nefsimize сelaliyle, kalbimize сemaliyle, hayatımıza hikmetiyle, hatalarımıza rahmetiyle, mahşerԁe Muhammeԁiyle yarԁım etsin inşallah. Hayırlı Bayramlar.

Eğer biriktirebildiysen bir kaç değerli dost ve seviliyorsan insanlarca. İyi bir şeyler yapmak için çabalıyorsan hayatta. Sana her zaman bayram. Dostlarla birlikte nice bayramlara. 

Ramazan Bayramı Mesajları

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun. 

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.

Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar…
Bizi yaratan Allah’a şükürler olsun, bütün Müslümanlara hayırlı olsun, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Bir cennet temennisi bir huzur beklentisi bir gözyaşı serpintisi ve bağışlanmış olabilmenin dileğiyle bayramınız mübarek olsun… 


Dostluğu, sevgiyi ve geleceği. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.


Ramazan Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun… Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız bereketli olsun…

 Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun.


Share:

0 yorum