ChatGPT nedir nasil kullanilir

Yapay zeka araştırma ve geliştirme şirketi OpenAI tarafından geliştirilip insanların hizmetine sunulan ChatGPT, son zamanların en popüler konularından biri haline geldi.


ChatGPT 
          ChatGPT Nedir ve Ne İşe Yarar? 
   ChatGPT, OpenAI tarafından 30 Kasım 2022 tarihinde kullanıma sunulan bir yapay zeka sohbet robotudur.  İstediğiniz konu hakkında bilgi veren ve çok sayıda dil desteği sunan bir yapay zeka robotudur. Yanıtları kullanıcının talebine göre uyarlayarak sunar. 



ChatGPT Nasıl Çalışır ve Kullanılır?
ChatGPT, bir konuşmadaki kelimeleri analiz eder ve kullandığı zengin metin deposundan bir sonraki kelimeyi tahmin eder. Sonuç olarak, tıpkı bir insanla konuşur gibi doğal yazılı yanıtlar ve uzun metinler üretebilir. Bunu, derin öğrenme GPT-3 dil modelini kullanarak yapar.

Sorduğunuz sorular ve aldığınız cevaplar sohbet geçmişinizde görünecektir. Ancak yeni bir sohbet başlatmak istiyorsanız Konuyu Sıfırla'ya tıklayarak sohbeti sıfırlayabilirsiniz. Aldığınız yanıtlarla ilgili geri bildirimde bulunmak için metnin yanındaki beğen veya beğenme (beğenme - beğenme) düğmelerini kullanabilirsiniz.

Bir konuşma başlatmak için ChatGPT sayfasına gidin ve doğrulama için e-posta adresinizi ve telefon numaranızı girin. İletişim bilgilerinizi ve kullanım amacınızı paylaştıktan sonra üyelik işleminizi tamamlayabilirsiniz.  Herhangi bir mesajlaşma uygulamasında olduğu gibi, metin kutusuna her şeyi yazıp gönderebilir ve saniyeler içinde yanıt alabilirsiniz. Aşağıda ki linkten direkt siteye ulaşabilirsiniz. 

Site adresihttps://chat.openai.com/chat


ChatGPT'nin Özellikleri;

1. Doğal Konuşma İşleme: ChatGPT, kullanıcı yazma biçimini ve stilini anlamaya odaklanarak doğala yakın yanıtlar sağlar.
2. Güçlü uyarlanabilirlik: Kullanıcılar yanıtlarını kendi ihtiyaçlarına ve görüşmenin ilerleyişine göre ayarlayabilir.
3. Tutarlılık: Konuşmanın içeriğine göre daha uygun ve tutarlı yanıtlar üreterek daha etkileşimli bir sohbet deneyimi sağlar.
4. İnsan Gibi Yanıtlar: En önemli özelliklerinden biri, kulağa doğal gelen yanıtlar oluşturmak ve kullanıcıların onlarla iletişim kurmasını kolaylaştırmak için GPT dil modelini kullanmasıdır.
5. Özelleştirme: Sohbetleri, farklı kullanıcıların veya kuruluşların ihtiyaçlarına ve tercihlerine uyacak şekilde özelleştirilebilir.









Share:

0 yorum